Volg ons

Denemarken 2023 - Hjarbæk Fjord

Dag 4 van de Denemarken trip bracht ons naar Hjarbaek Fjord Golfcenter. Beschrijving van spelers die er geweest waren was: "breed en redelijk vlak". Nou dat was voor beide gedeeltelijk waar. Recht was nog steeds noodzakelijk vanwege de taaie rough en bij een aantal holes was er een flinke klim met een flinke puf. Ook dit, net als de andere drie banen, een zeer fraaie baan met op een aantal holes fraaie vergezichten richting de fjord. Golf in dit deel van Denemarken - Jutland - is zeker spectaculair en een absolute aanrader.

De neary op Nord 4 was een prooi voor René Kroezen. De leary op Syd 5, een verrassende dogleg met een hoger gelegen green, was voor Willem Jan Pott Hofstede, die de green op de juiste manier wist aan te spelen.

De top 3 deze ronde als volgt: derde plaats voor Martijn Serlie met 87 bruto en 75 netto. De eerste en 2e plaats beide 74 netto en ook dezelfde bruto score van 91. Uiteindelijk, op handicap, 2e plaats voor René Kroezen en de eerste plek voor Ruud van Meggelen. 

Na vier dagen levert dat de volgende winnaars op. )
Beste bruto score over vier dagen voor Jeroen Snelders (totaal 343 bruto) . Tweede op bruto Martijn Serlie (348) en derde John Onderwater (363).

OIn het birde klassement waren er dire speler met 3 birdies over 4 dagen. De speler met de hoogste handicap, Verry van Rossum, uiteindelijk de winnaar van het klassement. Willem Jan en Martijn respectievelijk 2e en 3e. 

En dan de uitslag van het punten klassement. 
Op de derde plaats René Kroezen met een totaal van 445 punten. Tweede plek voor Ton Overwater met 450 punten. De winnaar van deze Denemarken trip is Martijn. Met totaal 455 punten was hij de meest constante klassementspeler. 

Na vier dagen golfen is duidelijk dat Denemarken een heerlijk golfland is. Mooie natuur en banen. En ook hier is men, net als in Zweden, zeer blij wanneer een groep Nederlandse golfers langskomt. 

Dank aan de deelnemers voor een gezellige 4 dagen. Graag tot een volgend GVN-evenement.
Hou de golfkalender en de nieuwsbrieven in de gaten!

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen