Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Best

Afgelopen zondag met 16 liefhebbers de baan in op Best Golf net naast Eindhoven. Altijd een aardig stukje rijden voor de meeste golfers, maar dat is deze golfbaan dan ook wel waard. Persoonlijk kom ik er ook altijd graag, maar blijkt de baan altijd het betere van het spel te hebben.

Het is met name in het bosgedeelte van de baan aardig smal wat precisie vereist. En de juiste vorm. De baan ligt er netjes bij met groene fairways en mooie greens, die alleen wel wat sneller mogen rollen. Geen peil op te trekken en verschillend per hole.
Het weer was ons vandaag gunstig gezind. Na een bloedhete zaterdag was het wachten op verkoeling in de vorm van regen en het voorspelde onweer. Gelukkig bleef het bij wat spetters en konden we dus extra genieten.

De speciale verrichtingen werden prooi voor Pieter Bakermans, de neary, en de leary voor mijzelf. Een doosje Callaway supersoft GVN ballen als beloning. Zes birdies werden er gemaakt door onder andere Cees, Maarten,  Emile, Jeroen en Matthijs, die er twee maakte.

De hoofdprijzen, de Golfplaza vouchers, waren vandaag voor Matthijs Verkerke,  derde, Jeroen Snelders, tweede en Geert Wisman, eerste met 101 bruto en 69 netto. Jammer van de strokemax holes en de quadruple. ;-)
Verder top gespeeld en gefeliciteerd met jullie podium!

Matthijs had verder bijna nog een hole in one. Op de par3 11e knalde zijn bal tegen de vlag en viel dood naast de hole.
Volgende week nieuwe kansen op het clubkampioenschapsweekend, met Bentwoud en Rhoon als toneel. Iedereen daar veel plezier en succes!

Keep swinging,
Erwin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen