Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Reymerswael

Nederland gaat gebukt onder een hittegolf. Hoge temperaturen en golfbanen, net als heel Nederland, die snakken naar water. De baan van Reymerswael is nog opvallend groen. De aanwezigheid van veel water aan beide zijden van de baan is mogelijk een factor.
We waren uiteindelijk met 12 deelnemers aanwezig. Het was inderdaad nog warm. Er was een licht briesje welke later nog zelfs wat meer in kracht toenam. Het gaf de zeer gewenste verkoeling.
Het clubhuis van Reymerswael is dit jaar verbouwd en heeft een mooie strakke moderne look gekregen. Na afloop was het heerlijk op het grote terras met een koud drankje.

Deze ronde 2 neary’s. Op hole 6 en hole 15. Die op 6 was prooi voor Ron Tielman. Als prijs ontving Ron een sleeve met Wilson logo ballen beschikbaar gesteld door onze sponsor Golfplaza. De neary op 15, met dat iets stevigere windje tegen, bleek te moeilijk. Niemand wist de green te raken.

Twee spelers vandaag die 1 of meer birdies wisten te maken. Thomas één en Stevan zelf twee. Helaas ging de eagle put op hole 7 er net niet in.

De top van het dagklassement voor deze 12e ronde van de Golfplaza Zomer Tour:
Derde plaats voor Henk met bruto 87 en 70 netto. Tweede plek voor Thomas met 82 bruto en een 68 netto. Winnares deze ronde was Sandy met een mooie 91 bruto en een 67 netto. Van harte allen met jullie podium plaatsen. De handicaps worden weer wat aangescherpt.

Komend weekend op zaterdag de 20e spelen we ronde 13 op Golfpak De Haenen.
Op zondag is er een WAGC 2022 qualifier op De Scherpenbergh.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in, de inschrijving sluit vanavond.

Tot het volgende GVN-evenement.

Dank aan Rokie voor de foto serie.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen