Volg ons

Rondje op zaterdag: Hoge Dijk

De baan was nat door alle regen die de afgelopen dagen gevallen was. Een stevige wind en de hagel op zeker moment "pijnlijk". Maar ook op momenten een heerlijk zonnetje. Een zeer gevarieerd rondje golf op zaterdag.

Met 23 spelers aan de start op zaterdag 9 april op Golfbaan De hoge Dijk. Helaas moest Mladen uitstappen na het maken van een spagaat. Een zweepslag tot gevolg. Beterschap Mladen!. 
Het speeltempo was prima. In ongeveer 2 uur de eerste negen gelopen en totaal rond de 4 uur 15 min. Met het meeste in 4 ballen, absoluut prima.

Op hole 6 was het Suzanne die de bal het dichtst bij de hole kreeg. Met stevige wind van links deze keer een gevaarlijke hole. Het water rechts lonkt.
De leary op hole 10, tijdelijk ingekort vanwege bouwwerkzaamheden bij de driving range, was voor iedereen te moeilijk bleek. De ballen konden weer terug in de prijzenpot.

Birdies deze ronde voor Tom, Mladen, Wilem Jan, Frans en Glenn. Shanky kon twee birdies op de kaart noteren. Een birde bal van 54Down kon in de tas bij een ieder. 

En dan de uitslag. Deze ronde net als afgelopen week een "verbogen" team format. Bij het begin van de ronde niet bekend wie met wie een team zou vormen.
Van alle spelers was Miranda deze dag de beste met een mooie 68 netto (van geel). Een mooie bruikbare score als je in haar team zou zitten.

Zie de foto's boven het verslag voor alle team scores (netto totaal gedeeld door het aantal spelers in het team). Uiteindelijk was het team met Emile (77 netto), René (82 netto), Caroline (70 netto) en dus Miranda het winnende team. Gemiddeld 74 netto per speler. 

Hoewel het fris en af en toe nat was van de regen en hagel, was het een heerlijk rondje golf.
Komend weekend spelen we drie dagen voor het  goede doel tijdens het Spang Makandra rondje Rotterdam. Schrijf je snel in, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Het wordt komend weekend heerlijk golfweer!

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen