Volg ons

Zomer Tour 2023 - Golfhorst

Met een koude en mistige ochtend gingen 6 deelnemers op weg naar de Golfhorst om een ronde te spelen van de Zomertour 2023. Het was nog wat bewolkt toen wij begonnen, maar het klaarde steeds verder op en met een lekker zonnetje was het goed toeven op de Golfhorst. Helaas voor ons zat er een grote groep voor ons, waar onze eerste flight al op hole twee tegenaan liep, daardoor werd het een lange dag. De een kan daar iets beter mee om gaan als de ander. De baan heeft een paar gekke, moeilijke holes, maar over het algemeen een prima baan. De greens waren best traag, maar wel gelijk aan elkaar en de fairway was erg hoog, hierdoor minder rol bij de afslagen. Door de vele regen was de baan zeer zacht, vooral op de greens en teeboxen kon je dat duidelijk merken.
Doordat wij pas om 13.30 uur van start gingen, hadden een paar deelnemers nog een lunch gepland voordat wij de baan in gingen. Leen had een lekkere lunch besteld en Hans had echt een Championslunch besteld. Hij had al 2 gevulde koeken op naar de Golfhorst en hier nog een lekkere kersenvlaai met slagroom erbij. Nou dan moet het wel goed gaan! ;)
Zeer goed voorbereidt gingen 6 enthousiaste heren van start in twee flights. Ik zal de top 6 even met jullie doornemen:

Op de 6e plaats met 103 bruto en 89 netto: Leen! Leen had ook nog de Neary geslagen op hole 4 met een centimeter op de green! Helaas voor Leen bleef de prijs in de tas, hij was net voor de uitreiking al vertrokken. Gefeliciteerd met je 6e plaats!

Op de 5e plaats met 93 bruto en 86 netto: Bas! Gefeliciteerd met je 5e plaats en je prijs! Weer iemand als vijfde een prijs meegekregen!

Op de 4e plaats met 91 bruto en 83 netto: Arno! Arno had een super start van de ronde, want meteen op hole 1 maakte hij een birdie! Helaas ging het op hole 3 t/m 6 niet zo goed en werd het een moeilijke ronde....

Op de 3e plaats met 88 bruto en 80 netto: Hans! Gefeliciteerd met je 3e plaats! Als je zo veel speelt als Hans, dan kan de boog niet altijd gespannen staan en met de drukke maand september voor de boeg komt het vast wel goed. Keep on swinging!

Op de 2e plaats met 91 bruto en 79 netto: Jacob! Gefeliciteerd met je 2e plaats en je prijs. Goed gespeeld!

Op de 1ste plaats met een knappe ronde van 81 bruto en 77 netto: Jeroen! Gefeliciteerd met je 1ste plaats en je prijs. Hierdoor wordt het weer iets spannender boven in het klassement. Goed gespeeld Jeroen!

Na afloop zijn wij nog met 4 heren naar Sevenum gereden om daar bij een restaurant lekker te blijven eten. Bedankt voor jullie komst en gezelligheid en graag tot de volgende keer. Er is nog plek bij de laatste 3 zomertourwedstrijden voor de finale, dus schrijf je snel in en dan zie ik je snel!

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen