Volg ons

Zomer Tour 2023 - Reymerswael

In dit lange weekend een tweede zomertourwedstrijd op Reymerswaal. Het was lekker weer, lekker zonnetje, niet te koud, niet te heet, wel erg veel wind. Deze wind stond schuin op de baan, dus heel veel holes met de wind van rechts en heel veel holes de wind van links. Daar moest je wel rekening mee houden. Vooraf kwam de manager van de baan even langs om te vertellen dat je toch echt op de fairway en greens moest blijven met je bal, anders was het zeer moeilijk om je bal nog terug te vinden in de hoge rough. Daar was geen woord aan gelogen. Bij hole 10 hebben Patrick, Erik en ik gezocht naar een bal in de rough die tot onze heupen kwam. De rough was 'killing', zeer weinig kans om je bal te vinden of nog goed eruit te slaan. De greens waren wel goed, allemaal ongeveer even snel en prima rol.
Hierdoor zijn er toch nog een paar birdies gemaakt door: Hans A, Jeroen, Nick, Stevan en Patrick! Gefeliciteerd met jullie birdievogel! Goed gedaan!

Vandaag twee keer een neary. Op hole 6 stonden er 3 namen op het briefje en Francine was vandaag de beste! Gefeliciteerd, Francine! Goed gedaan! Zij kreeg een sleeve GVN-ballen cadeau.
Op hole 15 was de tweede neary geplaatst. Hier stonden 2 namen op het briefje. Jeroen had een mooie slag met de wind mee naar de vlag en kwam op ongeveer 30 cm van de hole! Helaas voor Jeroen kwam Stevan daar nog aan en die sloeg zijn bal net iets dichter bij de hole! Dus Stevan ging er met de GVN-ballen vandoor. Gefeliciteerd, Stevan! Dat geeft weer vertrouwen dat je het nog steeds kan! ;) En nog gefeliciteerd met de kleine! Heel veel plezier met je kind en natuurlijk ook sterkte gewenst. Een wijze raad van mij: Alles is een fase, er komt vanzelf weer een andere fase aan!

De uitslag:
Het was lastig om laag te scoren met de rough en de wind. De top drie in de 70 netto, de rest helaas boven de 70.
Op de 3e plaats met 91 bruto en 77 netto: Francine! Goed gedaan, Francine! Zij ontving de GVN-paraplu en ballen. Op de 2e plaats met 89 bruto en ook 77 netto: Arno! Goed gedaan, Arno! Lekker bezig! De handige “coolset” zal zeker van pas komen deze zomer.
Op de 1ste plaats met 91 bruto en de beste netto score van 74: Nick! Heel goed gedaan, Nick! Hele mooie score neergezet! Nick ontving de fraaie GVN-drinkbeker en een extra sleeve GVN-ballen.
Gefeliciteerd met jullie podiumplaats vandaag.

Het was weer leuk met z'n allen en gezellig. Ook met de mensen die nog een hapje hebben gegeten was het nog iets langer gezellig! Bedankt voor de gezelligheid en jullie komst naar het mooie Reymerswaal!

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen