Volg ons

Zomer Tour - Waterland

Beste leden en geïnterresseerden, vandaag, zaterdag 15 juni, waren wij te gast bij de Waterlandse aan de rand van onze hoofdstad, Amsterdam. Ondanks de vele regen lag de baan er aardig bij, de greens rolden goed en sommige fairways waren wel erg nat, maar daar heeft iedereen last van! Dat de omstandigheden niet mee vielen, is wel te zien aan de scores. En dat je vandaag niet in het hoge gras moest komen was wel duidelijk, de kans dat je de bal terug vond viel nog mee, maar er in 1 keer uitkomen was erg lastig. Wat er ook nog bij komt, was de wind, deze stond voor de meeste holes schuin op de baan, dus dat was een serieuze factor waar je rekening mee moest houden. Deze baan speelt lastig, maar wel een leuke uitdaging.

Ondanks de mindere scores, zijn er 2 birdies gemaakt: Rene en Kaj! Gefeliciteerd met jullie birdievogel! Goed gedaan!

De Leary, vandaag op hole 2, werd een prooi voor: Erwin! Met twee mooie slagen lag Erwin met twee slagen op ongeveer 2,5 meter van de vlag. Helaas voor mij ging mijn chip te hard, zelfs nog tegen de vlag aan, maar toch net te ver door gerold om Erwin van de troon te stoten. Goed gedaan, Erwin! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen!

De Neary, vandaag op hole 16, werd een prooi voor: Kaj! Met een mooie slag kwam Kaj z'n bal netjes op de green en hij maakte daar zijn birdieput! Heel goed gedaan, Kaj! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen!

De top 5:

Op de 5e plaats met 100 bruto en 80 netto: Kaj!

Op de 4e plaats met 100 bruto en 79 netto: Daniel! Heren, net niet, maar wel goed gedaan!

Op de 3e plaats met 98 bruto en 76 netto: Erik! Gefeliciteerd met je 3e plek en je doos GVN-ballen! Goed gedaan!

Op de 2e plaats met 89 bruto en 75 netto: Erwin! Gefeliciteerd met je 2e plek en je doos GVN-ballen! Heel goed gedaan!

En dan de kampioen van vandaag, zowel bruto als netto de laagste score gemaakt, met 88 bruto en 73 netto: Onze eigen golffanaat: Hans Bijlsma! Gefeliciteerd met deze nette overwinning! Heel goed gedaan! Ik ben benieuwd waar jij de voucher gaat inzetten deze zomertour! ;-)

Bedankt voor jullie komst en gezelligheid en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen