Volg ons

Zomer Tour - Voortwisch

Beste leden en geïnteresseerden, vandaag waren wij te gast bij de Voortwisch, een mooie baan in de achterhoek die er prima bij lag. Tot ongeveer 15.00 uur was het prima te doen, wel drukkend warm, maar gelukkig bewolkt zodat het minder warm was. Rond 15.00 uur gingen de sluizen open en heeft het heel hard geregend! Gelukkig hebben wij nog hele goede scores binnen kunnen brengen (zie de uitslag).

Vandaag 1 birdie voor Arno! Gefeliciteerd met je birdievogel!

De neary vandaag op hole 9, de kortste van de baan en vandaag zelfs de vlag voorop, dus nog iets korter. Harald kreeg zijn bal het dichtst bij de hole. Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen! Goed gedaan! De leary op hole 16 stond eerst op naam van Leen, maar in de laatste flight kwam daar nog iemand langs die hem net even iets dichter bij de hole kreeg: Hans! Gefeliciteerd Hans met je sleeve GVN-ballen! Goed gedaan!

Het podium:
Met een 4e plaats en dus een eervolle vermelding met 96 bruto en 74 netto: Harald! Prima score!
Op de 3e plaats met 95 bruto en 73 netto: Leen! Gefeliciteerd Leen, goed gedaan! Je komt nou wel heel dichtbij in het klassement, Leen! Dat is niet de bedoeling!
Op de 2e plaats met 95 bruto en 72 netto: Erik! Gefeliciteerd Erik, goed gedaan! Wat jij doet kan natuurlijk helemaal niet! Je haalt mij gewoon in in het klassement! Foei!
Op de 1ste plaats met 84 bruto en 68 netto: Hans! Gefeliciteerd Hans! Na een 6 daagse in Zweden (lees: trainingskamp!) heeft Hans ons allemaal laten zien hoe het moet. Heel goed gedaan, Hans!

Helaas voor mij wordt ik links en rechts bijgehaald, ingehaald en er wordt zelfs op mij uitgelopen in het klassement! Het moet niet gekker worden! Gelukkig wordt het wel lekker spannend bovenin in het klassement! Dat belooft een leuke en spannende finale te worden! Schrijf je snel in voor de volgende zomertour wedstrijd om deze finale live mee te kunnen maken. De top 30 van het klassement zijn sowieso geplaatst, moet je je wel inschrijven voor de finale zodra het kan!
Bedankt voor jullie komst en gezelligheid bij de Voortwisch, graag tot de volgende keer!
Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen