Volg ons

Zomer Tour Finale - Reymerswael

Na 19 “voorrondes” was het afgelopen zondag zover. De finale van de Zomer Tour 2024. Helaas geen grootse finale qua deelnemers. Er waren mogelijk spelers die dachten geen kans meer te hebben op de eindoverwinning, er is altijd een dagprijs, of die het mogelijk niet aandurfden met het weer. Die hadden dan pech want het was prima golfweer zo eind september. Een stevig fris briesje dan maar het bleef droog.
De baan lag er prima baan. De rough op veel plekken gelukkig gemaaid maar toch ook nog stukken waar je goed moest zoeken naar de bal.

Met 14 spelers gingen we van start. De baan zat behoorlijk vol. Daardoor ging het niet overdreven vlot. Maar uiteindelijk waren we na ongeveer 4½ uur binnen in het warme clubhuis.

Deze finale ronde drie speciale verrichtingen. Op hole 4 traditioneel de leary. Arno wist in de laatste flight de bal het dichts bij de hole te krijgen.
Op hole 6 een neary. Tot aan de laatste flight stond de koker naast de green. De bal van Marc de Vries kwam net op de rand van de green stil te leggen. Twee cm aan de juiste kant om de neary te pakken. Op hole 15 ook een neary welke prijs was voor Mladen Acinger.

Na binnenkomst en het invoeren van de scorekaarten kon het klassement opgemaakt worden. Het was bovenin nog zeker spannend en veel was nog mogelijk.
Voor de daguitslag was het podium als volgt: derde plek voor Erik Vonk met een mooie 68 netto. Tweede plaats voor Erwin Janssen met een 67 netto. De winnaar van de finale ronde ondergetekende met net een slag meer. Een 66 netto. Moet zeggen dat veel goed ging vandaag en dat ik het op bepaalde holes bij elkaar kon houden en op één triple bogey na er alleen parren en bogeys op de kaart stonden.
Deze ronde maar 1 birdie en die was voor Arno.

Met het verdelen van de te verdienen dubbele punten tijdens de finale, is de einduitslag van de zomer tour 2024 als volgt:
Derde plaats voor Marc de Vries met 324 punten
Tweede plaats voor Erik Vonk met 345 punten.
Eerste plek voor ondergetekende met totaal 385 punten.

Gefeliciteerd dagwinnaars en klassementswinnaars! Het was een mooi zomer tour seizoen.
Alle spelers, dank voor het deelnemen aan de zomer tour dit jaar. Dank aan de spelers in de finale voor de komst naar Reymerswael.

Ik zie jullie graag weer bij een volgend GVN-evenement. Hou de kalender in de gaten.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen