Volg ons

Zweden Tour - Hokensas (dag 2)

Dag 2 van de Zweden Tour 2024. Aan de start 27 spelers, omdat Francine na een vervelende val gisteren even rust moest nemen. Sterkte Francine! Hopelijk om je deze week nog aan de start.
De baan van Hokensas ligt op enige afstand van het Vattern meer.Vanaf het clubhuis en een aantal holes heb je prachtig uitzicht op het meer.
De baan is glooiend, soms stevig, en op andere delen weer meer vlak. Een leuke variatie aan holes en met name een aantal fraaie par 5 holes door het bos op de blauwe en gele lussen.
Helaas was de conditie van de baan niet super. De greens waren danwel super snel en met gemene lijntjes, echt mooi zag het er niet uit. Maar goed voor € 44 green fee had een ieder er vrede mee.

Om 11 uur gingen we de baan bij een heerlijk zonnetje en een zeer aangename temperatuur.
Helaas moesten de flights al vrij snel op elkaar wachten. Uiteindelijkw as de eerste flight in ongeveer 4½ uur binnen en de laatste flight in exact 5 uur.

De speciale verrichtingen waren op blauw 8 – de neary – en op hole 18 – de gele 9 – de leary.
De eerste werd door Mark Ober gescoord en de leary op de laatste holes was voor Idzerd Holdinga.

Op het moment van het opmaken van de uitslag werkte het systeem even niet meer maar uiteindelijk na de correctie was de top 3 als volgt:
Derde plaats voor Ruud van Meggelen met 91 bruto en 76 netto. Tweede plaats voor Geert Wisman met 106 bruto en 74 netto. Beste vandag Kees Bos die een 105 bruto en 73 netto wist te noteren.

Morgen spelen we dan baan van Skovde welke in de top 20 van beste banen in Zweden schijnt te staan. Benieuwd wat we gaan meemaken.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen