Volg ons

Zweden Tour - Brevikens (dag 4)

Na de regenbuien van de afgelopen dagen deze ronde heel veel wind met een heerlijke zonnetje en temperatuur. 
We waren te gast op Brevikens Golfklubb. Een glooiende baan in het meer "open veld". Een toraal andere ongeving dan de banen van de afgelopen drie dagen. Maar zeker niet minder. Leuke variatie aan korte en lange holes waarbij met de stevige wind het lastig spelen was. De rough stond hoog en een bal daarin was al snel een provi spelen of de local rule toepassen.
We gingen om 12 uur de baan in achter een grote groep van lokale spelers. De GVN camper familie kon vertellend at rond 8 uur die ochtend er al een wachtrij was om af te slaan.
Ondanks de meute die voor ons uit liep was de laatste flight na 4½ uur weer binnen. 

De speciale verrichtingen deze ronde op hole 5, de neary, en op hole 11, de leary. Eerst genoemdne werd door Henk Nierstrasz scherp neergezet. De leary was voor Kees Bos.

Ondanks de uitdaging met de harde wind is er wederom goed gescoord door de top. 
Derde plaats voor Ton Overwater met 72 netto. Tweede plek voor Hans B. met 71 netto. De winnaar, ook vandaag weer, Kaj Wesseldijk die, met een aangepaste handicap, een mooie 67 netto binnenbracht. De handicap gaat daarmee voor de finale ronde wederom naar beneden.

Benieuwd wie de nieuwe kampioen gaat worden morgen op Falkopings GK.

Na afloop was er een heerlijk buffet geregeld door het restaurant. Voor de totaalprijs van € 53 een golfronde en eten na afloop. Waar is dat nog mogelijk? In Zweden !

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen